A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "центр первинної медико-санітарної допомоги №3" Шевченківського району міста Києва

Сторінка на стадії наповнення.

А Ти вакцинований?

Вакцинація запобігає хворобам, що свого часу могли стати серйозною загрозою людству. Відмовитися від щеплень – означає повернутися у часи, коли мільйони втрачали життя через неможливість протистояти інфекціям

12:18 29.04.2024

Молодий, Крутий та Вакцинований.

Незабаром канікули. І багато київських студентів поїдуть зі столиці. Ще є час перевірити свій вакцинальний статус. Чи всі необхідні щеплення отримали? Чи маєте максимальний захист від інфекцій? Спитайте батьків, зверніться до свого лікаря. Якщо є «прогалини» - вакцинуйтеся. Щоб у майбутньому приділяти увагу навчанню та добрим справам на благо України, а не лікуванню небезпечної хвороби!

09:52 26.04.2024

Вакцинація дітей за календарем щеплень.

Вакцинація дітей за календарем щеплень не лише знижує ризик зараження, а й допомагає уникнути ускладнень, що можуть призвести до інвалідності та навіть летальних наслідків.

12:12 25.04.2024

Всесвітній тиждень імунізації.

Щорічно в останній тиждень квітня Всесвітня організація охорони здоров’я проводить Всесвітній тиждень імунізації, спрямований на підвищення обізнаності населення щодо важливості імунізації для профілактики захворювань та захисту життя.

10:02 22.04.2024

28 липня відзначається Всесвітній день боротьби з гепатитами.

    Кожні 30 секунд у світі вмирає 1 людина від захворювання, що пов’язане з гепатитом, навіть в умовах теперішньої кризи, визнаної COVID-19, Всесвітня організація охорони здоров’я не відмовляється від активної боротьби з вірусними гепати.

11:25 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора